skip to main
|
skip to sidebar
Lill Karin's frukt og grønt
fredag 3. oktober 2008
Klementin
Klementinen
ble oppdaget av pater Clement i Algerie omkring år 1900.
Den kan spises naturlig eller som dessert. Den kan også brukes i fruktsalater, som kakepynt, pynt på ostefat etc.
Den er rik på C- vitamin.
Den skal oppevares ved 0 - 2°C. Holdbarheten kommer an på hvor moden den er eller etter sort.
Klementinen skla være hel og uten skader på skallet.
Kilder: frukt.no og google.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Agurk
Ananas
Appelsin
Asparges
Avocado
Baker og konditor
Banan
Blomkål
Brokkoli
Chili; Frukt og grønt
Drue
Eple
Erter og bønner
Fersken
Frukt og grønt
Grapefrukt
Gresskar
Gulerøtter
Kaffirlime
Kiwi
Klementin
Kokk
Krydderurter
Kumquat
Kål
Kålrot
Lime
Logg
Løk og purre
Mango
Meloner
Nektarin
Papaya
Paprika
Pasjonsfrukt
Persillerot
Plommer
Pomeko
Poteter
Pærer
Redikk
Rørdbete
Sellerirot og Knollselleri
Sitron
Spirer
Squash
Stilkselleri og Stangselleri
Sweetie
Tomat
Ugli
Bloggarkiv
►
2009
(2)
►
januar
(2)
▼
2008
(47)
▼
oktober
(19)
Ugli
Sweetie
Sitron
Pærer
Pomelo
Plommer
Pasjonsfrukt
Papaya
Nektarin
Meloner
Mango
Lime
Kumquat
Klementin
Kiwi
Kaffirlime
Grapefrukt
Fersken
Eple
►
september
(28)
Om meg
Lill Karin
Vis hele profilen min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar